Защон онлайн ?

юли 24, 2019 Новини 0

DAGI избра  онлайн търговията  да навлезе на българския пазара и да лансира марката чрез собствен електронен магазин.  Тази стратегия не носи бързи резултати, но бе избрана заради това, че българските потребители   са един от най-пазаруващите онлайн в ЕС  . Този тип търговията позволява да имате достъп до качествени стоки на ниски цени и е логичен въпросът – защо да плащате по-вече  ?  Това е в унисон и със  стремежа на  DAGI   да предлага върхово качество на разумни цени, а чрез онлайн търговията това може лесно да се постигне . Между представителя на марката за България   ДагМарт ООД и потребителя няма посредници, нито намръщени, пушещи, пред магазина продавачки, или  заплащани от купувача разходи за  наета площ .  Това ни позволява да поддържаме ценови нива немислими в един „нормален‘‘ магазин, за качество надминаващо предлаганото от наложените марки  луксозно бельо.

Съзнаваме, че бельо и облекло се купуват трудно онлайн и за да  отговорим на всеки въпрос и окажем съдействие при Вашият избор подържаме 24/7  чат линия в сайта  .

Политиката ни за връщане е съобразена с правилата в ЕС и България и в случай, че промените своя избор , или желаете смяна на размер – това може да стане много лесно, просто ни изпратете стоката  обратно, без формалности и обяснения.

Add your comment

No comments so far. Be first to leave comment below.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Post your comment