Защо да изберем DAGI ?

март 13, 2021 Новини 0

– Защото DAGI  произвежда и предлага продукти  с безкомпромисно качество – и като материи и като изработка. Всичко започва от подбора на материалите влагани в производството – пениран памук от текстилните фабрики на DAGIVILOFT ® за термобельото от Германия, микромодал от Tencel ™, еластан, ластици  от . След това идва работата на дизайнерите на DAGI . Бельото , банските и дрехите за свободното време които създават са в тон с най-новите модни тенденции,  адаптирани към философията на DAGI да предлага удобни и здрави дрехи,  пригодени за ежедневна употреба. Дори и бельото наричано от някой еротично, от други “сценично” се отличава със удобство и функционалност. Следва  производството – всеки продукт на DAGI се произвежда във двете фабрики на DAGI в град Киркалери (бивш Лозенград) в Република Турция. Контролът върху процесите от проектиране , през разкрояване, до производство гарантира качество. Компанията прилага коплексен подход на контрол върху целия процес за да гарантира високото качество  което са свикнали да получават клиентите на DAGI.

– Защото компанията се стреми произвежданите и продавани от нея изделия да са достъпни  на справедлива цена . Когато купува продукт на DAGI потребителят знае, че ще го използва дълго време заради здравината на материята и качеството на изработката. Купувайки наш продукт клиентите ни знаят, че жиненият му цикъл е дълъг и няма да им се налага да влагат пари отново и отново.

-Защото във времена когато се генерират  купишата текстилни отпадъци от краткотрайните продукти на т.н.”бърза мода”, дългия жизнен цикъл на нашите продукти спомага и за опазването на околната среда.   Грижата за околната среда е причина DAGI да използва суровини които са, или биоразградими (като памука и микромодала), или безвредни за човека и околната среда ( специалните текстилни бои), или подлежащи на рециклиране – като специалната Licra и полиестер . Но най-важният фактор си остава дългия цикъл на живот на нашите продукти и като икономия за купувача, и като създаване на по-малко отпадъци.

и

–  Защото продуктите на DAGI (и дъщерната  марка EROS) се продават само във фирмени магазини на компанията. Това освен директната връзка  с клиентите ни дава възможността да въведем високоте стандарти и в начина на предлагане и консултиране .

Add your comment

No comments so far. Be first to leave comment below.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Post your comment