Защо да изберем DAGI ?

юли 25, 2019 Новини 0

Няколко неща който ни отличават от другите  в морето от предложения на пазара :

ПАМУКЪТ

DAGI не прави компромиси в качеството и състава на влаганите в продуктите материи.  Основаната материя е памукът . Всъщност той е основната материя за по-вечето марки бельо, но уловката тук е какъв вид памук  и в какво съотношение ? DAGI работи основно с пениран памук, или както е международното му название combed cotton,. Това е изключително мек и здрав вариант на памукa, който се постига чрез специална обработка на памучните влакна – Пениране (Combing). Процесът пениране представлява „сресване“ (наименованието combed идва от английска дума comb – сресвам) на влакната суров памук, при което се отстраняват примесите и късите влакна, като в същото време останалите дълги влакна се насочват в една посока. По този начин памукът губи около 15% от съдържанието си, но става значително по-здрав и мек. Мекота и нежноста при досега с кожата са несравними с тези на обикновенния памук. Бельото от combed cotton е много по меко и здраво , въпреки привидната му ефирност .  Има един лесен тест за да се уверите, че в даден продукт е вложен висококачествен памук. Поставете го, или час от него, в ръката си и рязко стиснете .  Когато  бельото  остане силно намачкано, не възстанови формата си, или това става  бавно, значи вложеният памук е нискокачествен,Ако обаче се отпусне бързо и не е намачкано то тогава наистина държите в ръката си качествен продукт.  Възможно е този ефект да бъде достигнат и с влагането на голям процент ликра, но тя пък не може да имитира дори  и допира на памука, а да не говорим за хигиенните му качестваВ произвежданите от DAGI бикини, боксерки, пижами и нощници памукът е не по- малко от 95 %  !  И то висококачествен дълговлакнест пениран памук. Наитина ще усетите разликата в качеството и усещането което нашето бельо Ви носи !

5 % ЕЛАСТАН

95% памук и 5% еластан – това е оптималното съотношение запазващо и невлияещо върху  въздохопроводимостта и хидроскопичността на памука и даващо онова чувато за стегнатост и прибраност на изкуствните материи.Благодарение на това  бельото ни е меко и нежно като памук и  същевременно стои стегнато и  запазва формата си след употреба без да  се намачква и има онази нотка еластичност която му позволява да следва тялото ни.

Разбира се за любителите на естествените материи имаме и продукти от 100% пениран памук.

ЛАСТИЦИТЕ

Почти всеки е има бельо чиито ластици буквално след ден носене са се врязали кожата и са оставили следата си там. Освен дискомфорта от зачервяване и сърбеж прекалено стягащите ластици могат да нарушат кръвообращението и притискат органите в коремната област. Тънкостта както винаги е в детайла, в подбирането на ластик с такъв опън и съпротивление  който да не се отпусне, и  да задържи бельото там където трябва да бъде  и същевременно да бъде буквално незабележим.Това внимание към детайла отличава  нашите продукти  от предлаганите на пазара. Нашите бикини , боксерки и сутиени са с внимателно подбрани ластици или ластични материи които няма да се впият в кожата Ви и същевременно ще осигурят комфорт и свобода на движенията Ви.

 

ДИЗАЙНЪТ

Ние произвеждаме бельо което да бъде носено всеки ден. Дори и няколкото модела провакативно облекло могат да бъдат  използвани в ежедневието.  Стремежът ни е да създаваме удобно и практично бельо . Основно залагаме на стилните и изчистени модели които могат да бъдат използвани  както в ежедневието, така в специалните Ви моменти.  Вярваме, че не е нужно бельото да бъде акцент , за нас то е просто щрих подчертаваш Вашата индивидуалност, без обаче да губи прктичността си.

ИЗРАБОТКАТА

Вниманието ни към  детайла отново намира своя израз в изработката на нашите продукти. Фините шевове, малките подгъви несъздаващи дискомфорт   говорят сами за това . DAGI има контрол върху целия процес, от избора на доставчици и материали до изработката в модернизираната си фабрика разположена на 3000 кв.метра в Истанбул. Всичко – от дизайна, през изработката до дистрибуцията се извършва единствено и само от DAGI .Този контрол върху целия процес гарантира високото премиум качество на произвежданите продукти.

ЦЕНАТА

Навсякъде в Европа и Азия където присъстваме  се стремим да наложим DAGI като марка осигряваща здраво  и удобно бельо достъпно за всички. За нас в бельото няма и не може да има премиум стойност. Споделяме го със себе си, или с малък кръг около себе си, а за останалия свят то остава невидимо и преди всичко според нас е важен комфортът които носи. Мащабите на производство ни позволяват да постигнем ниска себестойност, а с продажбите на големи обеми съумяваме да поддържаме ниски цени и разумни печалби. Стремежът да продаваме премиум качество на достъпна цена определи и стратегията ни в България – да започнем от продажби онлайн и около тях да изградим стъпването на този нов за нас пазар.

И в заключение – с нас ще получите високо качество на изгодна цена. Доверете ни се !

Add your comment

No comments so far. Be first to leave comment below.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Post your comment