За марката eros

октомври 23, 2019 Новини 0

Еros e  марка на DAGI  и има доста дълга история. Създадена в Турция в средата на миналия век, а в последствие продобите от Lacoste, десетилетия наред е била бранд предлаган в Европа в магазините на Lacoste, в собствени магазини и дистрибутиран по различни канали.

В началото на това столетие DAGI купува марката eros и ребрандира магазините  . В началото запазва  младежката и спортна  линия налагана от Lacoste , а от няколко години насочва развието  на  бранда, като марка  предлагаща изгодни ценови решения, в по-големи опаковки . Целта на тази трансформация в eros бъде марка предлагана в обекти на партньори, дискаунт вериги, или търговция на едро, а продуктите с лого на  DAGI да бъдат продавани  само в собствени магазини. Единственото което не се променя е качеството. То е едно и също за цялата група , както и влаганите материални.

Разликите освен цените са и в предлаганите модели, и в опаковките. Еros запазва синият цвят и разбира се стремежът да продължи да бъде марка на която милиони хора се доверяват и обичат.

 

Add your comment

No comments so far. Be first to leave comment below.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Post your comment