Как да изберем бельо според фигурата си ?

ноември 5, 2020 Новини 0

DAGI

Kакво бельо трябва да избере да изглеждате по-слаба ?

Мечтата на всяка жена е да изглежда по-стройна. Има жени които не харесват бедрата си, други  корема, или  гърдите си … Ако все още не сте постигнали желаните резултати с диети и фитнес зали, можете да се почуствате по-комфортно в кожата си  като опознаете тялото си и обърнете внимание на избора на бельо.

Ако не харесвате  бедрата си и ги намирате за едри и непропорционални на тялото Ви  не трябва да избирате модели като прашки, тонга, или брифове. Нормалната бикина, или тази със широки ленти и висока талия ще Ви бъдат  по-удобни и визуално ще коригират това което не харесвате, а бикините стринг, или с тесни ленти над бедрата ще подчертаят големината на   бедрата Ви. Основният ви избор трябва да бъде памучното бельо.

Ако структурата Ви е с малки гърди и голям ханш  препоръчваме  да използвате подплатени сутиени, за да премахнете  визуално тази диспропорция . Push-up или 2push-up  ще направят гърдите ви да изглеждат по-големи , а така , като визуално коригирате  разликата между горната и долната част на тялото, то  ще изглежда по-слабо и стройно, отколкото е в действителност.

Ако  се оплаквате от дебелина в областта на талията и корема, или те са променени след бременност, или операция, трябва да изберете бикини с висока талия. По този начин ще коригирате,  леко, зоната на корема, а визуално ще я промените доста упешно. Ако имате мазнини в тази зона, или деформация вследствие на оперативно лечение , можете също да използвате корсети – стягащи бикини които се простират под гърдите , или класическия оформящ корсет.

Ако размерът на гърдите Ви е голям  можете да използвате сутиени с минимизиращ ефект. Тези сутиени правят гърдите ви да изглеждат поне с 1 размер по-малки,а така и  тялото ви изглежда по-слабо като цяло. Много от тях не са с впечатляваща визия, целта им е да разпределят тежестта на гърдите и да Ви осигурят комфорт , което често е по-важно. А и защо Ви е да впечатлявате с бельо, щом имате гърди нуждаещи се от минимайзер .. ? 

Вижте нашите висококачествени предложения на www.dagi.bg

Add your comment

No comments so far. Be first to leave comment below.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Post your comment