Някой видове бикини

юли 19, 2019 Новини 0

Дамски пликчета

Класически модел, може би най-рапространения, дълбоки и с голяма  покривност. Близо до талията имат ластик, а отворите за краката са еластични и дължината им достига до под тазобедрената става.

Стягащи бикини

Предназначението на стягащото бельо е да оформи женското тяло. То пристяга талията и придава много фин и елегантен силуета на дамата. Материята често съдържа ликра, която подпомага стягането. Този вид дамско бельо се предлага в различни форми и днес е важен елемент от модерния дамски гардероб.

Изрязани дамски бикини

Тенаподобяват класическите модели бикини. Различното при тях сапо-високо изрязаните отвори за краката, с цел да им придадат по- удължен и по-сексапилен вид. Освен това с този модел задната част изглежда по-тънка.

Бикини

Този модел е с голяма покривност на задната част, има ниска талия и отстрани е с тясно парче плат. Всъщност моделът заимства името си от лансирания през 1946 бански костюм със същоо име. Също разпространен модел, универсален и удиобен. Подходящ е за всеки случай – от ежедневна употреба до интимни моменти.

Боксерки

Тези модели са изключително удобни и са предпочитани от много млади момичета. Приличат на къси шорти. Крачолите им са леко удължени, а към задната част са разширени. Популярността на боксерките премна своя пик. Особенно разпространени бяха тези от дантела .Изключително сексапилни, но не винаги подходящи за универсална употреба.

Прашки

Този вид гащички имат доста малко покритие на задната част, която е свързана с предната посредством много тънка лента. Те не оставят отпечатъци по дрехите. Почти няма жена която да  ги няма в своя градероб, и определено няма мъж чийто поглед не е бил привлечен от доклна част на бански тип прашки, или в чийто фантазии поне веднъж не е рписъствал този тип бельо.

G-стринг

За тях не може да се каже, че имат някакво покритие на задната част, а предната се състои от съвсем малко парче плат, което се придържа отзад с много тънки въженца. Походът им по света тръгва от бразилските плажове и никога не излизат от мода.

Лазерно изрязани бикини

Това бельо е доста практично и предпочитано от дамите, тъй изобщо не се забелязва, когато носят прилепнали и тесни дрчехи. Липсват шевове и подгъви изпъкващи през дрехите.Минус при тях е че материята е полиамид с памучна подложка.

Add your comment

No comments so far. Be first to leave comment below.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Post your comment