ПЛУВКИ, ИЛИ БАНСКИ ТИП ШОРТИ

юни 21, 2022 Новини 0

НАЙ-ВАЖНОТО НАКРАТКО

• Банските за тренировки по плуване трябва да прилягат плътно, да подчертават фигурата и  да имат ниско съпротивление при плуване.
• Бански шорти са еднакво подходящи както за къпане, така и за свободното време , важен е променливият размер на талията. Полезна екстра за мъже: бандаж от мрежест плат.
• Борд шортите  са незаменими за сърфиране , в зависимост от това колко дълго сърфирате, се препоръчват различни кройки.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ БАНСКИ ШОРТИ?

Бански шорти са също толкова ефирни и небрежни, колкото и шорти. С джобове и шнур за регулиране на размера на талията , широките плувни шорти са също толкова подходящи за плуване, колкото за обиколка с лодка, мач по плажен волейбол или обяд в ресторант на плажа.
Дори ако плувните шорти изглеждат много малко като класически, плътно прилепнали бански гащи, и двете имат едно общо нещо: благодарение на бързосъхнещите материали , вие ще бъдете сухи отново за нула време след плуване или сърфиране. Отговорът на въпроса дали плувните шорти са подходящи за плуване е еднозначно „да“.
За да остане всичко на правилното място по време на спортни дейности, бански шорти често са оборудвани с мрежести вътрешни бандажи. Вие избирате дължината на крачола на вашите плувни шорти според собствените си предпочитания.
ОТКРИЙТЕ БАНСКИ  ЗА МЪЖЕ!

плувки
Като любител на водните спортове опазването на околната среда е точно вашата работа. В ще намерите плувни шорти, изработени от 100 процента рециклиран полиестер. За чисто море и внимателно използване на нашите ресурси.

КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ПЛУВКИ И БОРД ШОРТИ?

Бански гащи, бански шорти, къси панталони – панталони за водни спортове се предлагат в голямо разнообразие от кройки и дизайни:
• Класическите бански плувки  обикновено са изработени от бързосъхнещ полиамид и  еластан. Това ви позволява да се насладите на неограничена свобода на движение по време на тренировка по плуване. За използване в басейна Вашите плувки трябва да са устойчиви на хлор.
• Бански шорти са с широка еластична лента на талията и са предимно от синтетичен текстил. Друга кройка и променливата дължина правят плувните шорти подходящи и за дейности на плаж . Бански шорти за спорт трябва да са снабдени с вътрешна част с форма на плъзгане.
Борд шорти са идеално проектирани за максимално забавление по време на плуване, сърфиране, бодиборд или бодисърф. Поради по-дългия крачол не е необходима вътрешна част. Борд шорти са с широка талия с шнур, който можете да използвате за промяна на ширината. От време на време също се отваря с велкро закопчалки и лента за затваряне на талията.

ДОБРО ЗАДЪРЖАНЕ НА КРЪСТА
Банските трябва винаги да са на място, независомо дали плувате, занимавате се със спорт, или се борите с вълните. Ето защо  правилната ластична лента на талията е важна. Плоската лента на талията предлага по-добра опора, като същевременно ластика не бива да се впива и дразни кожата, но не бива и да бъде хлабав и създава опасност за непрестанно изхлузващи се бански. Банските шорти на винаги имат пристягащ шнур даващ допълнителна сигурност и комфорт.
МАТЕРИИ И ИЗРАБОТКА НЕПРЕДИЗВИКВАЩИ КОЖНОТО ДРАЗНЕНЕ
Това е най-важният критерий. Бързосъхнещите и нежни  към кожата материи и умело изработените  къси панталони с шевове непредизвикващи триене причиняващо дразнене на кожата.
БЪРЗО СЪХНЕНЕ
Усещането за полепнал пясък върху мокри шорти е неприятно, както и продължиителното усещане за мокрота и влага. Затова ви препоръчваме да изберете плувни шорти от бързосъхнещи материи  които се характеризират с по-добро отвеждане на влагата.
СВОБОДА НА ДВИЖЕНИЕ
Водните спортове натоварват много краката. Късите панталони не трябва да пречат на огъването на коленете и гребването на краката.

бордови шорти

КАК ТРЯБВА ДА ПАСВАТ БАНСКИТЕ ?

За спортно плуване плувките трябва да прилягат плътно и да ограничават движенията ви възможно най-малко. Постигате оптимално представяне с бански тип плувки.  Тези модели могат да се носят с всяка фигура , а талията се адаптира към вашите движения.
Борд шорти с различни детайли се препоръчват за сърфиране. Решаващ критерий е продължителността на вашата дейност.
Плажните шорти са подходящи за всеки вид водни спортове, свободно време на плажа и изън него. Тяхната универсалност ги прави предпочитано мъжко плажно облекло.
Очаквате ли с нетърпение следващата си почивка край водата? Тогава е точно точният адрес за вас.

 

Add your comment

No comments so far. Be first to leave comment below.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Post your comment