ПРАКТИЧЕН ПОДАРЪК

ноември 22, 2019 Новини 0

Преди празниците изборът и покупката на подаръци освен приятно занимание коства и доста усилия, а и във време на изобилие когато всеки има достъп на всичко е доста трудно да се намери подходящият подарък. Перфектният подарък трябва да бъде различен от предходни години, същевременно да бъде с хубав вид и луксозно излъчване, но да бъде практичен за да бъде използван от получателя си и разбира се да се вмести в бюджета определен за коледни подаръци. Наистина, няма нищо по-хубаво от това да подариш смислен, хубав и практичен подарък с който да доставиш удоволствие на неговия получател.
Ние имаме предложения за практичен подарък – облекла които непрестанно ще бъдат ползвани от получателите им, които ще им бъдат полезни, ще им осигурят комфорт и топлина през студените месеци, изглеждат страхотно и са с високо качество. В нашите предложения е закодирана топлината на дома и уютът му през зимните вечери. Това са предлаганите от DAGi пижами и домашни облекла на цена намалена с 50 % по време на BLACK FRIDAY 29/11-01/12. Защо го правим ? Защото и ние сме практични, защото знаем, че всеки който е станал наш клиент се завръща отново и отново заради високото качество отличаващо DAGi, а какъв по-добър начин да се срещнем с новите си клиенти освен с най-изгодното предложение за пижами и домашни облекла по време на ЧЕРНИЯ ПЕТЪК ?
За да сте спокойни, че покупката Ви е с подходящ размер, за всички закупени стоки по време на BLACK FRIDAY променихме условията за връщане, само за тях те ще бъдат седем дни след 01.01.20.
Весели празници !

Add your comment

No comments so far. Be first to leave comment below.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Post your comment