СМИСЪЛЪТ НА ЧЕРНИЯ ПЕТЪК ?

ноември 15, 2019 Новини 0

За нас Black Friday е средство, което ни помага да достигнем до Вас. DAGi е нова марка за българския пазар / е някой я познават от шопинга си в Турция, където тя е премиум банд с високо качество и цена /, но за масовия български потребител тя е нещо непознато, към което той напълно нормално се отнася с недоверие. Колкото и да Ви обясняваме и пишем за това, че материите ни са с уникално качество, защото те се изработват в контролиран от DAGi завод в Турция, че не поверяваме изработката на предлаганите от нас продукти на външни изпълнители, че потниците и топовете са обкантени допълнително с еластична лента за по-голяма здравина и комфорт и пр. пр., това не може да замени, и да се сравни, с впечатленията, които бихте придобили ползвайки нещо закупено от DAGi.
За това решихме да Ви изкушим с ниска цена по време на ЧЕРНИЯ ПЕТЪК ! За да купите и да имате възможност да направите разликата между DAGI и това, което сте ползвали и купували до сега. Ние не се боим от сравненията, напротив, търсим ги, защото сме уверени в качеството на продуктите ни и знаем, че всеки купил нещо от нас се връща, защото това, което предлагаме е практичност и отлично качество на разумни цени.
Това за нас е смисълът на Black Friday ! За това ще намалим цените с 50% между 29/11 и 01/12 на всичко предлагано от нас.
А за Вас смисълът е, че ще се сдобиете с наши продукти на нереално ниски цени.
ЧЕРЕН ПЕТЪК е !

Add your comment

No comments so far. Be first to leave comment below.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Post your comment