Сутиените тип втора кожа на DAGI

ноември 4, 2019 Новини 0

Стремежът към премиум качество на продуктите и комфортът който те носят на клиента е може би най-видим в продуктовата група на сутиените предлагани от DAGI .  Компанията поставя своят фокус върху функционалността и универсалността на предлаганите сутиени. Акцентът е върху предлагането на сутиени тип ”втора кожа” (без дантела, украси и пр.) и върху трите основни цвята – черен , бял и телесен. Това са най-продаваните ни продукти от тази категория и най-употребяваните в ежедневието от нашите клиентки.

Характерно за предлаганите от нас сутиени е вниманието към детайла. Банелът, така поставен и обезопасен, че колкото и както да експлоатирате сутиена, или както и да го перете, той /банелът/ няма да го пробие и излезе от него.Едно заради подбрания материал от който е изработен и второ заради направената ”тапа” над него от допълнителни шевове и материал и заради размерът и формата му – обхващаш точо бюста. Друга особеност е обкантването с лента от мек памучен велур, по дължина от вътрешната част, долу по гръдната обиколка, и по линията на банела, като предпазна мярка срещу протриване и като гаранция за комфорт. Платка от памучен велур има и отзад, под закопчаването , отново със същата цел – комфорт и предпазване от протриване.

Друг детайл към който DAGi се отнася с голямо внимание са ластиците и еластичността на материята, особено в областа на презрамките.  Тънкостта е в подбора на ластици и вграждането на еластични материи в бельото . Едновременно те не трябва да упражняват прекомерен натиск върху тялото, да нямат голямо съпротивление при опън, но и да бъдат стегнати и да придъжат дрехата към тялото по начин правещ я направи незабелижима. Целта на дизайнерите на DAGI когато проектират бельо е то наистина да бъде незабележимо при употреба. Когато в натовареното си ежедневие използвате наш сутиен той буквално ще бъде като Ваша втора кожа, ще се слее с Вас и Вие няма да го усещате. Няма да има излишно притискане, изместване, или триене по кожата, а вечерта по тялото Ви няма и да има и следа от ластици, пристягане и т.н. .

Дизайнът на чашките също има огромно значение. Това особено се забелязва при големите  и при малките размери. При големите номериции на модел Angel чашката е проектирана така, че бюста   да легне и да бъде оформен по естествен начин в нея,  а тежества му да бъде пропорционално  разределена между хоризонталната и вертикани презрамки. При малките номера и особено тези с двойно сповдигащия ефект Penelope и Iris  визуалното уголемяване стои етествено, без да си личи че е постигнато благодарение на сутиена. Penelope e един от топ продуктите на DAGI. Особеност при него е липсата на банел и постигането на повдигащ ефект балгодарение на дизайна на чашката и вградените в нея подплънки.

Особеност на някой модели на DAGI e подсилването на презрамките. Това се постига чрез директно свързване на раменните презрамки с чашката, без кукички между тях, и дизайна на  презрамките  – по широки в обалста на рамото.

Ние от DAGI знаем, че жените са по-консервативни от мъжете при избора на бельо и трудно се доверяват на нова марка и продукт,но и знаем , че веднъж доверили ни се стават наши верни клиенти защото това което предлагаме надминава технте очакванията .
 

 

 

Add your comment

No comments so far. Be first to leave comment below.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Post your comment