Топ за бременни и кърмещи

май 26, 2020 Новини 0

Казвам се Ина и съм част от екипа на ДагМарт ООД представителя на DAGi за България и след като вече два месеца ползвах топа за бременни и кърмещи ще споделя по молба на своите колеги впечатленията си от него.

“Зачислиха ми ги служебно”, малко преди да си остана вкъщи и заради пандемията,и заради напредналата бременост като това бе подаръкът от фирмата – два  топа за бременни, сутиени за бременни , нощница и пижама. В плановете ми не беше стоенето вкъщи , но повреме на пандемията да  стоя вкъщи, с голям тежащ корем и мърдащо човече в него, се превърна в основното ми занимание. Удобството от широките пижами и свободно падаща нощница  едва не ги превърнаха в основно мое облекло, но пък стоенето по цял ден по пижамата с която съм спала не ме караше да се чувствам добре . Подносих топовете – без сутиен през по вечето време, все пак си бях вкъщи и нямаше наплив от желаещи да ми дойдат на гости. В тези преходни месеци, когато ту е студено , ту топло, топът бе идеалната долна дреха когато пиех кафе на терасата и перфектното домашно облекло в топлата стая. Коремът ми не бе ограничен от ластици които се впиваха в него, а същевременно чувствах гърдите ми , като в мек спортен сутиен. Меката и лека материя и удачна кройка буквално превръщат този топ за бременни във втора кожа. Той твърде  лесно на моменти замени или допълни широките т-шърти и пуловери. “Експлоатацията” им беше като за последно, често за един ден ползвах и двата ( все пак се случваще част от домакинските дейности да оставят следа по тях, а и имаме по-голям / но не чак толкова / батко ) и затова вечерта пералня на 60 градуса, след това сушилня на програма mixed fabrics.  Бельото на  DAGi не ми изневери и този път, нямаше отпускане на ластици и елстични части, свиване на дрехата, или промяна в цвета. Оцених и закопчаването с клипси. По време на първата ми бременост имах подобен продукт със закопчване -ленти от т.н. “котешки език” . След няколко перални започна да хваща все по трудно и по трудно доакто започна да изтърва и да се откопчава. С топовете на DAGi този проблем го нямаше. Клипсите работеха безоктазно .

Сега съм горда майка на второ дете – момиче на което съм посветила почти цялото си време. Коремът ми се прибира и вече топовете ми стоят странно, но пък ползвам ”зачислените” ми сутиени. Меки и удобни, попиващи всяка капка, лесно разкопчаване, лесна поддръжка и отново – пране на 60 градуса и след това mixed fabrics в сушилнята. По времето когато кърмех баткото не счетох за нужно да си купувам подобни и ползвах по-големи сутиени , но  сега оценявам разликата в удобството . Настоящият е проектиран така, че да бъде стабилен, но не стегнат, мек, но не разпуснат и презрамките не се впиват в раменете ми. А възможноста да не го свалям като кърмя, а да разкопчавам чашката е голямо удобство . Все още сме малки и ме е страх да излизаме, освен на балкона, но струва ми се,че на вън би ми бил дори още по полезен с тази си възможност.

Надявам се, че съм Ви била полезна в избора Ви , а сега ..децата ме чакат, така, че бъдете здрави и щастливи и се доверете на DAGi. Казвам Ви го от опит, а не като работеща там.

 

 

 

Add your comment

No comments so far. Be first to leave comment below.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Post your comment