ноември 9, 2020 Новини 0

Моделите бельо които използваме, са също толкова важни, колкото и дрехите които носим защото дори най-хубавите дрехи могат да изглеждат зле, когато се носят с грешното бельо, което се отбелязва, или пределя.

Тесни дрехи;

Ако Вашият избор са  тесни рокли, поли и панталони съчетаването им  с бельо с детайли като дантела и волани не е добра идея.  Вместо това можете да носите просто, но стилно бельо с тънки презрамки, или безшевни бикини, които са много модерни напоследък. Така подгъвите на бельото не изпълват по дрехата и то приляга подобно на втора кожа по тялото ви . 

Рокли с дълбоко деколте;

Те са винаги модерни и секси, но тези модели се нуждаят от подходящите за тях сутиени  за стилен външен вид, защото цялата Ви  елегантност може да изчезне за миг.Препоръчваме сутиени от типа втора кожа, без дантела и фигурални украси които да оставят следи по роклята Ви и винаги задължително с тънки презрамки.   Желателно е моделът сутиен да бъде подсилен в долната част, с лента между и, или под чашките, като така ще поддържа бюста Ви, без да прехвърля цялата тежест върху раменете. А ако Ви се струва, че бюстът Ви не е достатъчен за дълбокото деколте има решение – 2push up сутиен.

Рокло  с отворено рамо;

Когато носите рокли  с голи рамене сутиенът без презрамки (страплез) е просто задължителен. Желателно е моделът да има силиконова ивица по краищата, защото благодарение на нея сутиенът прилепва по тялото Ви без да се мърда и набира. Висококачествените страплези имат подобна тънка ивица . Друга подробност, която трябва да имате в предвид е коремната област , осоенно ако имате тесни рамена и малък бюст. Ако нямате перфектната коремна преса ( а опит знам, че след раждане и напредване на възрастта това става все по трудно )трябва да изберете бельо, което покрива и пристяга корема ви. Оформящи и стягаши корема бикини, или корсет – те ще оформят визуално областта и ще прикрият несъвършенствата.

Дрехи от сатен;

Копринените или сатенени рокли са много специфични и капризни към бельото, особено ако имате няколко килограма по-вече ,  или гърдите ви са по-големи от нормалното. Сутиени с мека чашка са точно за тези тоалети. Те ще следват по естествен начин извивките на тялото Ви и ведно със сатена, или коприната, ще отразяват всяко негово движение. 

Модели с деколте на гърба;

За рокли с нисък гръб  избора на бельо трябва да бъде според дълбочината . Ако деколтето отзад е твърде дълбоко, можете да използвате силиконови ленти. Ако дълбочината на модела е по-малка, можете да изберете един от моделите сутиен който е ледно регулируем с презрамки и да го коригирате според вашата рокля.

 
Add your comment

No comments so far. Be first to leave comment below.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Post your comment