Условия за пазаруване

dagi.bg е страница собственост и управлявана от ДагМарт ООД, официален представител за България  на DAGI GIYIM SANAYI VE TICARET A.S.

Начин на поръчка :

Поръчка може да извършите от различни секции в уебсайта, където има публикувани оферти и описания с кратка и детайлна информация на продуктите, снимка и цена, както и да направите поръчка по телефон на следните телефонни номера:

0877  797 839

Указаната цена  е за 1 брой в лева с начислено ДДС.

Разходите по доставката са за сметка на купувача.

При поръчка, потребителят задължително посочва име, адрес, телефон и имейл за потвърждение на извършената от него поръчка, за да може да бъде стартирана. Непопълването на полетата за обратна връзка или публикуването на грешна, невярна или неточна информация не обвързва фирмата със задължението за изпълнение на поръчката и доставка.

Потребителят се ангажира да изрази съгласието си за направената поръчка и да потвърди всички детайли по нея, след като се свържем с него по телефон или електронна поща.

Потребителят се съгласява, че комуникацията по електронен път удовлетворява неговите изисквания спрямо закона и той я приема равнозначна на информацията, предавана на хартиен носител или устно по телефона.

Чрез натискане на бутона “Купи”, потребителят извършва действие, което представлява волеизявление, обвързващо го със силата на договор – него (потребителят) и нас (продавачът), съответно на описаните в настоящия документ условия и правилата на Закона за защита на потребителите и правилата за търговия (ЗЗППТ).

Стоките, поръчани от https://dagi.bg/, се доставят с куриер до адреса, указан при заявката. Доставката се извършва от куриерска фирма, наета от продавача на адрес, посочен от потребителя. Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офиса на куриера до поискване от потребителя.

Ако потребителят е наел друго лице, което да приеме пратката от негово име, то той (потребителят, извършил първоначално поръчката) няма право на възражения относно доставката и връщане на пратката.

Продавачът или представител на куриерската фирма се ангажират да уведомят потребителя по телефона или електронната поща, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.

Плащането се извършва при доставката /наложен платеж/. Срок за доставка – до 3 (три) работни дни. Ако желаният продук не е наличен в момента срока за доставка може да се удължи. В този случай потребителят ще бъде уведомен чрез телефонно обаждане или email за срока, в който ще може да получи поръчката си.

По правило поръчките се изпълняват  деня след постъпването им, като в случай на изчерпани количества този срок е до 10 дни. На посочения за контакт мейл се изпраща информация относно времето за ипълнение и номера на товарителницата.

Връщане на закупен от D A G I продукт 

 1. Може да върнете закупен от D A G I продукт до 14 работни дни от датата на получаването му.
 2. Достатъчно е да попълните „протокола за връщане“, който е част от формуляра съпровождащ всяка доставка и да изпратите стоката на следния адрес:                                                                                                                                                   София, бул.”Черни Връх” 100, мол ‘Парадайз Център” магазин D A G I
 3. За да върнете продукт закупен от D A G I продукт, той трябва да не е изпозван, да не е с нарушен търговски вид, да е в оригиналната си опаковка, без странични миризми като цигарен дим или парфюми. Продукти неотговарящи на горните изисквания няма да бъдат приемани и сумата няма да бъде възстановена.
 4. Разходите по връщането на стока закупена от D A G I са за сметка на клиента. Връщането на стоката трябва да се осъществи от лицензирана куриерска фирма до адреса на D A G I.
 5. Единственият начин за възстановяване на сумата на върнатата поръчка е по банков път. За целта клиента трябва да предостави данни за банковата си сметка по която желае да бъде върната сумата  (IBAN и получател) в протокола за връщане . Сумата ще бъде възстановена до 14 календарни дни след получаване на върната пратка.  Няма да се приемат пратки изпратени до нас с наложен платеж. 
 6. В случай, че са налице хипотезите по точка 3 наш консултант ще се свърже с Вас и ще получите протокол с описани проблеми констатирани при огледа на върната поръчка.

Заменяне на  закупен от D A G I продукт 

 1. Може да замените закупен от  продукт до 14 работни дни от датата на получаването му.
 2. За да върнете продукт трябва да заявите желанието си във формуляра съпровождащ всяка доставка , в свободен текст на  sales@dagi.bg, след което наш консултант ще се свърже с вас, за уточняване на подробностите по връщането му, или може да направите това чрез телефонно обаждане.
 3. За да замените продукт закупен от D A G I , той трябва да не е изпозван, да не е с нарушен търговски вид, да е в оригиналната си опаковка, без странични миризми като цигарен дим или парфюми. Продукти неотговарящи на горните изисквания няма да бъдат приемани, заменяни и сумата няма да бъде възстановена.
 4. Разходите по замяна на стока закупена от D A G I са за сметка на клиента и в двете посоки.
 5. Клиента може да замени закупен продукт единствено за друг/и с равна или по – голяма равностойност, като съответно доплати разликата, ако има такава.

 Рекламация на закупен от D A G I продукт 

 1. Може да направите рекламация на закупен от  продукт до 2 работни дни от датата на получаването му.
 2. Достатъчно е да попълните „протокола за връщане “, който е част от формуляра съпровождащ всяка доставка и да изпратите стоката на следния адрес;                                                                                                                                            София, бул.”Черни Връх” 100, мол ‘Парадайз Център” магазин D A G I,                     a в случай, че не пазите формуляра чрез телефонно обаждане , или чрез писмо  в свободен текст на sales@dagi.bg
 3. За да направите рекламация на продукт закупен от D A G I, той трябва да не е изпозван, да не е с нарушен търговски вид, да е в оригиналната си опаковка, без странични миризми като цигарен дим или парфюми. Продукти неотговарящи на горните изисквания няма да бъдат приемани, заменяни и сумата няма да бъде възстановена.
 4. Разходите за куриерски услуги по рекламацията  на стока закупена от  D A G I са за наша сметка.
 5. Клиента може да върне продукт с основание “рекламация” при следните случаи :
 • Полученият продукт е различен от поръчания – размер, цвят, модел.
 • Полученият продукт е с фабричен дефект.
 • Полученият продукт е повреден и негоден за използване ( повреди по транспортната опаковка на продукта не е основателен повод за рекламация ).
 1. За всяка  приета, или отказана рекламация се съставя и изпраща на клиента протокол с констатциии и решение по казуса.
 2. Когато рекламация е одобрена и продукта подлежащ на връщане пристигне при нас, D A G I ще изплати обратно платената сума за продукта и разходите за обратната доставка. Това е възможно да се случи единствено по банков път, по IBAN в сметка, която клиентът предоставя за целта до 7 работни дни след рекламацията .

 

Отговорности

1. Електронен магазин https://dagi.bg/ не носи отговорност при изчерпване на количества от дадени артикули, както и в случай на забавяне на пратката поради липса на наличности, изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от производителя на съответните стоки.

В случай, че няма възможност да бъде осигурен желания от Вас артикул или се предвиди забавяне на комплектоването на поръчката, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или чрез електронна поща, като при възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни артикули.

2. Продавачът не носи отговорност за възможни пропуски, свързани с актуалността на информацията, която поддържа в уебсайта; не носи отговорност за последиците, в т.ч. евентуални вреди, породени от или свързани по какъвто и да е начин с достъпа или използването на този уебсайт; не носи отговорност за ненакърнимостта на информацията в уебсайта от компютърни вируси или други заплахи. Изложената в уебсайта информация е в съответствие с действащото законодателство, ползването й от страна на потребителите е доброволно и по тяхна инициатива.

3. Продавачът не носи отговорност за пълнотата, валидността и същността на информацията, съдържащата се в сайтовете, към които има препратки (хипервръзки).

4. Продавачът не носи отговорност за евентуално причинени вреди на потребителя при ползването на услугите в уебсайта, както и не гарантира безпроблемен и непрекъснат достъп до https://dagi.bg/

Политика за защита на лични данни

1. В електронен магазин https://dagi.bg/ потребителите могат да пазаруват регистрирани и нерегистрирани потребители.

Регистрираните и нерегистрираните потребители доброволно предоставят своите лични данни при регистрация в сайта.

2. Съобразно ЗЗЛД, регистрираните потребители имат право на достъп и промяна на личните си данни, както и да изискат от https://dagi.bg/ да бъде закрит техният потребителски профил.

3. https://dagi.bg/ има право да изпраща рекламни съобщения под формата на електронен бюлетин (нови продукти) на посочения при регистрация e-mail адрес от регистрираните потребители, само ако те са заявили изрично желание да получават такива. Регистрираните потребители имат право да се отпишат доброволно от получаване на рекламни съобщения, като за целта премахнат отметката за ” Получаване на нови продукти” от техния профил.

4. https://dagi.bg/ няма да предоставя личните данни на регистрираните потребители на трети лица за рекламни и промоционални цели, както и по други причини, освен ако не бъдат изискани от служби, свързани със законодателството на Република България.

5. В случай на неспазване на условията за ползване на онлайн магазин https://dagi.bg/ и нарушаване на етикета, администраторите на https://dagi.bg/ имат правото да ограничат достъпа до онлайн магазина на нарушителите.

6. https://dagi.bg/ запазва правото си да променя настоящита политика на личните данни по всяко време, без предварително известие, като изменената политика на личните данни ще бъде публикувана на настоящата страница. Моля, проверявайте редовно раздела за нашата политика за защита на личните данни.

7. https://dagi.bg/ съхранява cookies и log файлове с цел персонализиране и подобряване на услугите си.

8. https://dagi.bg/ използва инструмента Google Analytics, за да отчита посещенията в уеб сайт и поведението на потребителите.

9. Ние не носим никаква отговорност за щети, възникнали от неверни или непълни данни, предоставени от вас.

10. Тази Политика за защита на личните данни има за цел да Ви информира за използването на личните Ви данни, които се събират, когато посещавате нашия електронен магазин.

11. Нашият електронен магазин може да съдържа връзки към други уебсайтове или Вие може да сте стигнали до нашия електронен магазин чрез връзки от друг уебсайт. Трябва да знаете, че ние не носим отговорност за политиките и практиките за защита на личните данни на други уебсайтове. Подобно съдържание се регулира от техните условия за ползване и от всички други указания и информация за личните данни, които техните уебсайтове предоставят.

12. При своята регистрация Вие се задължавате да предоставите точна, вярна и пълна информация за себе си, както и да я подновявате своевременно така, че да я запазвате точна, вярна и пълна. При невярна, неточна и/или непълна информация, Вие заявявате, че сте напълно отговорен.

13. Веднъж регистрирани, Вие имате възможност по всяко време да разглеждате и променяте информацията попълнена при регистрацията.
14. Чрез регистрационната форма събираме следния тип информация:
*персонална: електронна поща, парола за достъп до сайта, Име Фамилия, Телефон, Държава, Град, адрес и пощенски код.
*неперсонална: браузърът който ползвате, URL и др.

15. Съгласявате се част от информацията да бъде използвана от https://dagi.bg/ за връзка и комуникация по телефон, поща или електронна поща.

16. Вие сте отговорен за поддържането на кофиденциалност на Вашето потребителско име и парола и за всички действия, произтичащи от вашата регистрация.